CEGRAM, d.o.o.

Cementni izdelki in trgovina z gradbenim materialom

DELOVNI ČAS V POLETNI SEZONI:
15.03. - 15.11.
PONEDELJEK - PETEK
07. - 17. URE
SOBOTA
08. - 12. URE


DELOVNI ČAS V ZIMSKI SEZONI:
15.11. - 15.03.
PONEDELJEK - PETEK
08. - 16. UREPodbrezje 26, 4202 Naklo

Telefon:   04 537 22 00
Fax:   04 537 22 01
E-mail:   cegram@cegram.si

O podjetju

Podjetje Cegram je eno največjih gorenjskih podjetij s cementnimi izdelki in dolgoletno tradicijo. Opremljeni smo z najsodobnejšo tehnologijo – računalniško vodena betonarna, ki zagotavlja enakomerno, vrhunsko kakovost betona, proizvodnja pa poteka na avtomatiziranem stroju. Naša glavna dejavnost je proizvodnja izdelkov za ureditev okolja, ki jih odlikuje trdnost in zmrzlinska odpornost, hkrati pa so tudi okolju prijazni.

Cementarna Cegram izdeluje talne plošče, prane z različnimi barvnimi peski, robnike različnih debelin, betonske cevi in pokrove, elemente za oporne zidove... Največji delež naše proizvodnje pa zavzemajo tlakovci, ki jih izdelujemo v 8-ih oblikah in različnih barvah. Tlakovci so okolju bolj prijazni od asfalta, zato se jih v svetu uporablja vse več.

Za dostavo izdelkov skrb ni več potrebna, saj imamo v podjetju Cegram tovornjak z dvigalom, naša terenska ekipa pa bo poskrbela tudi za vgradnjo. V okvir podjetja Cegram sodi tudi trgovina, kjer je mogoče dobiti vse betonske izdelke za ureditev okolja, dvorišč, parkirišč in vrtov. Med drugim je mogoče dobiti cevi, stojala za kolesa, korita za rože... Seveda pa nudimo tudi izdelke drugih proizvajalcev.

Podjetje Cegram poleg individualnih strank oskrbuje z betonskimi izdelki tudi gradbena podjetja. Tlakovce dobavljamo po vsej Sloveniji. Po vsem tem napisanem, vas najbrž zanima kje je podjetje Cegram? Poslovni prostori, delavnica in trgovina so v Podbrezjah 26, ob stari cesto od Kranja proti Bledu, podjetja pa ni moč zgrešiti, saj vas bo nanj opozoril napis na strehi, ki je dobro viden tudi z glavne ceste.