Storitve

Razpolagamo z delovnimi stroji za opravljanje storitev kot so: izkopi, odvozi materiala, nasipanje in utrjevanje, zemeljske instalacije, kanalizacija, betoniranje in asfaltiranje površin.

Ureditev brežin s škarpniki. Na voljo sta vam dve različni obliki in sicer Krtina v eni velikosti in pa Leska v štirih različnih velikostih. Izdelke najdete v zavihku Elementi za ograje in škarpe.

Postavljanje zaščitnih lamelnih ograj. Možnost postavitve z montažnimi temelji, z vmesnimi okrasnimi stebrički, ki jih lahko postavite tudi na vhodni prostor, med njih pa postavite drsna vrata. Na vrhu stebrov namesto okrasnih krogel lahko postavite tudi svetilke.Različne variante lamelnih ograj najdete v zavihku lamelne zaščitne ograje, elemente za stebre pa v zavihku stebri.

Izvedba ograj in opornih zidov iz eno ali dvostransko lomljenih zidakov. Za stebre lahko uporabite štiristransko lomljene elemente stebra, med stebre pa namestite leseni ali kovinski del ograje. Možna je tudi izvedba celotnega opornega zidu brez vmesnega lesenega ali kovinskega dela.Pokrovi ograje so lahko v gladki betonski izvedbi, prani izvedbi ali lomljeni izvedbi. vsi pokrovi soizdelani na sistem z odkapom. Izdelke si lahko ogledate v zavihku elementi za ograje in škarpe.

Del naše dejavnosti je namenjen tudi urejanju zunanjih površin med katere spada tudi tlakovanje. Tlakovanje lahko izvedemo s tlakovci, pohodnimi ploščami ali travnimi ploščami. Različne oblike tlakovcev in plošč si lahko ogledate v rubriki Tlakovci.