O nas

Podjetje Cegram je eno največjih gorenjskih podjetij s cementnimi izdelki in dolgoletno tradicijo. Opremljeni smo z najsodobnejšo tehnologijo – računalniško vodena betonarna, ki zagotavlja enakomerno, vrhunsko kakovost betona, proizvodnja pa poteka na avtomatiziranem stroju. Naša glavna dejavnost je proizvodnja izdelkov za ureditev okolja, ki jih odlikuje trdnost in zmrzlinska odpornost, hkrati pa so tudi okolju prijazni.

Cementarna Cegram izdeluje talne plošče, prane z različnimi barvnimi peski, robnike različnih debelin, betonske cevi in pokrove, elemente za oporne zidove...

Za dostavo izdelkov skrb ni več potrebna, saj imamo v podjetju Cegram tovornjak z dvigalom, naša terenska ekipa pa bo poskrbela tudi za vgradnjo. V okvir podjetja Cegram sodi tudi trgovina, kjer je mogoče dobiti vse betonske izdelke za ureditev okolja, dvorišč, parkirišč in vrtov. Med drugim je mogoče dobiti cevi, stojala za kolesa, korita za rože... Seveda pa nudimo tudi izdelke drugih proizvajalcev.

Podjetje Cegram poleg individualnih strank oskrbuje z betonskimi izdelki tudi gradbena podjetja. Tlakovce dobavljamo po vsej Sloveniji. Po vsem tem napisanem, vas najbrž zanima kje je podjetje Cegram? Poslovni prostori, delavnica in trgovina so v Podbrezjah 26, ob stari cesto od Kranja proti Bledu, podjetja pa ni moč zgrešiti, saj vas bo nanj opozoril napis na strehi, ki je dobro viden tudi z glavne ceste.

30 let izkušenj

Izurjena ekipa zaposlenih